En mycket bra start, men resan är fortfarande lång… | TENTIO
Daniel Mansour Daniel Mansour
Published 1 year ago • Approximate 1 minute

En mycket bra start, men resan är fortfarande lång…

Vintern och våren har rusat på i ett galet tempo och jag försöker stanna upp och sammanfatta vad som faktiskt har hänt.

I början av året nådde vi en milstolpe i samband med lanseringen av vår nya tjänst Thrive och i samma veva tog vi ett rejält kliv mot en ny nivå för vår verksamhet. Vår satsning har belönats med såväl artiklar i Svenska Dagbladet som tidningen Chef. Vi har haft glädjen att få välkomna nya kunder, företag som vi aldrig hade haft förmånen att lära känna tidigare.

För oss har det inneburit stora förändringar och vi har ständigt behövt ställa oss frågorna; Vad gör vi? Varför gör vi det?…..Vilka är vi?

Vid en första anblick så kan man lätt drabbas av panik. Hur kan något som ena stunden verkar så självklart, ha så många frågetecken i den nästa?

Personligen tror jag att dessa frågor är helt avgörande att man ställer sig om och om igen. Det är först när man besvarar dessa så att det sjunker in hos alla som man kan bygga grunden för ett långsiktigt framgångsrikt företag.

Vad händer härnäst?

Vi har massor med spännande nyheter som vi kommer presentera efter sommaren och jag längtar verkligen att få höra vad ni tycker om dom.

Idag är det Sveriges nationaldag. Strålande väder och heldag med familjen. Precis som det ska vara. Jag hoppas att ni alla haft en minst lika härlig dag.

Daniel Mansour

VD Tentio

Expolre tags