Semestertider! | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 12 months ago • Approximate 2 minutes

Semestertider!

Nu börjar semestertiderna i Sverige. Det är veckan efter midsommar och barnen har redan haft några veckors sommarlov och sakta men säkert börjar kontoren och arbetsplatserna att tömmas på medarbetare.

Semestern är en tid för sena och långa kvällar ute, bad, god mat, familj och njuta av lugnet. Semestern är en tid för återhämtning och därmed även reflektion. Hur har våren varit? Vad har varit bra och vad har varit mindre bra? Du kanske har gått igenom en tuff period på arbetet eller privat. Vad är det som är viktig och vad vill du göra med ditt liv?

Fundera på vad du vill förändra i ditt liv, oavsett om det är i ditt arbetsliv eller privatliv. Reflektera över dina egenskaper, vad som är lustfyllt och vad som ger dig energi. När du har gjort det så skriv ett kontrakt med dig själv!

Kontrakt med mig själv

Lista tre saker som jag lovar mig själv att jag ska göra inom ett år:

Dessa tre egenskaper/styrkor tänker jag utveckla inom ett år:

Lista tre roliga saker jag vill ska inträffa i mitt liv inom ett år:

Lista några enkla saker som jag vill förändra i min dagliga sysselsättning.

Om jag vore min chef skulle jag (när det gäller mig själv):

Detta tar för mycket av min tid och det tänker jag ändra på:

Detta vill jag ägna mer tid åt:

Saker som jag inte ”måste” göra, som jag tänker sluta med:

Namn                                             Datum

Ladda gärna ner filen och skriv på ditt egna kontrakt! Ge dig själv tid för återhämtning och reflektion under sommaren.

Kontrakt med dig själv_TENTIO

/Josefine Jensen

Expolre tags