Tack för ett grymt samarbete! | TENTIO
Daniel Mansour Daniel Mansour
Published 10 months ago • Approximate 2 minutes

Tack för ett grymt samarbete!

Sommaren är över och lika snabbt som den passerade, lika snabbt blir man varse om verkligheten och nya utmaningar att ta sig an.

Semestern har annars präglats av mycket familjetid. Min frus far är från Mallorca och bor där, så vi har spenderat en stor del av tiden hos honom tillsammans med min frus syster och bror med respektive familj. Har varit kul och nyttigt att lära känna varandras familjer lite närmare.

Tillbaka till verkligheten och mer specifikt ett samarbete som precis har avslutats. För lite över ett år sedan så träffade jag Anders som jag kommit att lära känna via gemensamma kollegor. Det var ett bra tag sen senast jag träffade honom, men han är lätt att komma ihåg. Det är killen som alltid har otroligt lätt till ett skratt och andas nyfikenhet och möjligheter.

Jag beskrev våra tankar kring Thrive som då egentligen inte hade något namn och i stort sett just hade passerat idéstadiet. Jag beskrev vårt behov av någon som kunde fokusera på sälj och efter ett par möten så gjorde vi slag i saken och inledde ett samarbete.

Anders visade snabbt vad han kunde tillföra. Avsaknaden av struktur kring säljprocessen var snart ett minne blott och inom kort så presenterade Anders ett konkret förslag för hur vi ska jobba med sälj och hur den ska följas upp.

Att ta en ny tjänst/produkt till marknaden är sannerligen inte det enklaste, men säljmatematiken är den samma för alla produkter. Ju fler möten, desto fler möjliga offertlägen, desto större är sannolikheten till avslutad affär. Där har Anders utan minsta tveksamhet gjort det så otroligt viktiga och nödvändiga “fotjobbet”, väl medveten om utmaningarna med att introducera en ny tjänst.

Efter lite över ett år fyllt av intensiva workshopppar och brainstormande, möten och samtal med potentiella kunder och inte minst uppbyggnad av vår säljprocess och hur vi följer upp vårt säljarbete, så har vi kommit till ett läge där vi tyvärr går skilda vägar. Inget dramatiskt alls, utan förutsättningarna för fortsatt samarbete såsom läget ser ut just nu för båda parter fanns helt enkelt inte.

Vid sidan av det faktiskt “säljrelaterade” jobbet har Anders varit en otroligt bra kollega, bjudit mycket på sig själv och bidragit till en härlig stämning i gruppen.

Jag och kollegorna på Tentio önskar dig all lycka till i framtiden!

Daniel Mansour

VD Tentio

Expolre tags