”Prestation, balans och mening” – videoklipp från TENTIO’s lansering med Carolina Klüft 1(6) | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 10 months ago • Approximate 2 minutes

”Prestation, balans och mening” – videoklipp från TENTIO’s lansering med Carolina Klüft 1(6)

Den 26 januari i år var det en viktig dag för TENTIO. Vi hade ett stort event på Munktell Science Park i Eskilstuna med två gästföreläsare, Carolina Klüft och Maria Rappfors från Adecco. Under eventet lanserade vår VD, Daniel Mansour, vår nya tjänst, Thrive, som hjälper företag att skapa hållbart högpresterande team.

Carolina Klüft gav publiken en energigivande och rolig föreläsning, där hon berättade om prestation, balans, mening och om teamet. Hennes föreläsning var baserad på hennes bok ”Livet är en sjukamp”.

Under september månad kommer jag att publicera blogginlägg samt videoklipp från Carolinas föreläsning. Vi kommer att ta upp ämnen som mål, drivkraft och fokus.

Anledning till att vi på TENTIO ville att Carolina Klüft skulle vara en del av vår lansering var självklart på grund av att hon är en förebild och en idol för många. Hon slog igenom som 19-åring och redan vid 22 års ålder hade hon vunnit flera guld.

Men hon har även under sin idrottskarriär satt egna mål som man kanske normalt inte sätter som idrottare eller som företagare. Hon har fokuserat på mjuka mål; hur kul hon har haft och vad hon har lärt sig på vägen.

Om ni är intresserade att se hela föreläsningen från Carolina Klüft samt resten av lanseringen så sände vi live på Facebook. Videon finns fortfarande kvar här. På torsdag kommer första inlägget med Carolinas ord om mål och om hur viktigt mål kan vara.

/Josefine Jensen

Läs och se tidigare inlägg och videoklipp här:

Expolre tags