TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens! | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 1 year ago • Approximate 2 minutes

TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!

Under januari månad kommer jag att skriva om roliga och viktiga händelser som har hänt under 2017 på TENTIO. Jag kommer att skriva om nya medarbetare, samarbeten, lanseringar och jag kommer avsluta serien med att berätta om vad som kommer att hända under 2018.

Vi började året med att välkomna en ny kollega på TENTIO. Jenny Wigstein började hos oss under januari och fick snabbt sätta sig in i TENTIO`s vision och mål på vår årliga konferens. Jennys roll på TENTIO är projektledare och coach, hon har från dag ett även gett oss inspiration, glädje och positiv energi.

Under 2017 visste vi att det skulle hända många roliga och utmanande saker så vi startade året med en härlig konferens på Kungsörstorps hotell & konferens. Målet för konferensen var att vi skulle samla ihop oss, få energi och skapa gemensamma mål för 2017.

Vi började konferensen med att sätta delmål efter dom huvudmål vi hade valt för 2017. Vi valde att fokusera på vårt affärsområde Leda individer och team som fokuserar på att hjälpa företag att ta hand om sin mest värdefulla tillgång, sin personal.

Ett annat område som vi prioriterade var självklart vår nya tjänst Thrive som ännu inte hade lanserats. Vi förde härliga diskussioner om hur lanseringen skulle gå till då självaste Carolina Klüft skulle vara en del av lanseringen.

Förutom två dagar med intensivt arbete för att skapa dom bästa förutsättningarna till ett bra år, åt vi god mat och badade badtunna på anläggningen. En sak som vi alltid gör på våra konferenser är att vi avslutar första dagen med en tävling. Den som vinner tävlingen vinner vår TENTIO pokal. Eftersom jag vann senast var det min uppgift att komma på en tävling. Vi körde min variant av tre snabba svar. Den som var bäst på att komma på tre saker på några få sekunder var vår Lars. Grattis till TENTIO pokalen 2017!

Konferensen gav oss energi och inspiration till våra mål som vi hade för 2017. Vi fick även möjlighet att umgås och höra många roliga historier om varandra. Vi fick helt enkelt en fantastisk start på året!

I nästa inlägg kommer jag att berätta om den största händelsen för TENTIO under 2017 nämligen vår lansering av Thrive.

/Josefine Jensen

Läs alla inlägg här:
TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!
TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!
TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!
TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive
TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

Expolre tags