TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft! | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 1 year ago • Approximate 3 minutes

TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!

Den 26 januari var det dags! Vi fyllde Munktell Science Park med 120 förväntansfulla deltagare och det var dags att lansera vår nya tjänst Thrive. Med på vår stora dag var Carolina Klüft som skulle ge en inspirerande föreläsning.

När jag började på TENTIO i maj 2016 var Thrive bara något som fanns i en Power Point och en ide som Daniel och Lena hade arbetat fram under en tid. Men just när jag började togs beslutet att Thrive var en tjänst som vi skulle skapa. Vi arbetade nära våra utvecklare Axel och Victor och tillsammans så skapade vi tjänsten Thrive. Vi behövde självklart testa tjänsten innan vi kunde lansera den, därför tog vi hjälp av flera pilot och beta kunder som hjälpte oss att utvärdera Thrive så vi kunde skapa en så bra tjänst som möjligt.

Under hela hösten 2016 arbetade vi med Thrive och våra beta kunder. Samtidigt förberedde vi oss inför det största eventet som TENTIO någonsin hade haft, lanseringen.

Vi ville att lanseringseventet skulle ha ett ämne som var intressant och som var viktigt för oss, Skapa team i världsklass. Vi ville fokusera på teamen och hur viktigt det är i ett företag. Vi fick möjlighet att bjuda in en av Sveriges med framgångsrika friidrottare Carolina Klüft. Hon berättade om ”min väg till prestation, balans och mening” som var baserad på hennes bok ”Livet är en sjukamp. Du kan läsa mer om hennes föreläsning här.

Den 26 januari var det dags, vi hade klackarna och flugorna på oss och vi var redo för att lansera vår tjänst Thrive i en fullsatt lokal. Vi var självklart nervösa och det var en stor dag för oss som vi hade arbetat för under en längre period.

Sen var det igång! Carolina startade med en fantastik föreläsning. Hela Munktell Science Park fylldes med skratt och glädje efter Carolinas historier och erfarenheter. Efter hennes föreläsning, var det dags för Maria Rappfors från Adecco. Maria och hennes team var en av våra pilotkunder som vi hade arbetat med under hösten 2016. Maria berättade om hennes och hennes teams resa med Thrive och om hur Thrive hjälpte henne och hennes team.

Sist men inte minst var det dags för vår VD, Daniel Mansour, att visa vår nya tjänst Thrive. Thrive hjälper företag att skapa högpresterande team och företag som samtidigt värnar om en god arbetsmiljö. Se gärna filmen om Thrive där Daniel berättar mer.

Det var en lyckad dag och ett bra startskott för 2017!

/Josefine Jensen

Läs alla inlägg här:
TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!
TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!
TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!
TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive
TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

Expolre tags