TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året! | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 2 years ago • Approximate 3 minutes

TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!

Samarbeten är en viktig del i TENTIO`s verksamhet. Vi arbetar nära våra leverantörer, kunder och våra samarbetspartners. En ny samarbetspartner som vi fick kontakt med direkt efter lanseringen av Thrive, var Susanne Sköld som började nästa omgående med att arbeta med oss. Susanne Sköld och Anders Sahlén var vårt säljteam under våren 2017 och hjälpte våra första kunder till att arbeta med att skapa hållbara högpresterande team. Bra jobbat!

Efter sommaren fick vi även kontakt med Sahar Svensson som blev snabbt en del av TENTIO med hennes energi och glädje. Sahar har nu tagit kommandot i vår säljorganisation och om ni är intresserade av Thrive eller om oss så är det Sahar ni ska kontakta, sahar.svensson@tentio.seVälkommen till TENTIO Sahar!

Året startade även med att Natalie Svensson och Josefine Stendahl van priset för bästa innovationsteknikuppsats 2017 på MDH. Natalie och Josefine skrev med stöd från TENTIO uppsatsen ”Kreativitetens betydelse för meningsfullt arbetsliv”. Slutprodukten av deras uppsats var en övning som man kan göra för att skapa kreativitet och idégenereringen i sitt team, om du vill göra övningen så finns den här.

En annan viktig del i TENTIO´s verksamhet är utveckling. Vi arbetar med att hjälpa företag att arbeta med ständig utveckling. Men det är även viktigt att vi arbetar med dessa frågor själva. Under 2017 fick vi hjälp av Anna Uhlin att arbeta med åtgärder inom Thrive och Leda Individer & Team tillsammans med våra coacher Lena och Jenny. Mer om dom åtgärderna kan du läsa om i Lenas bloggserie.

Utöver utvecklingen av våra åtgärder så hade vi självklart en stor utveckling inom våra egna processer. Men den största utvecklingen som nästan var lika stor som första versionen av Thrive var när Victor och Axel utvecklade den nya hierarki featuren i Thrive. Under hela 2017 har vi haft ett nära samarbete med Victor och Axel, dom är otroligt duktiga och en del av TENTIO. Tack för ett bra år!

Som jag skrev tidigare så är samarbeten en viktig del av TENTIO och det är även viktigt att vi har ett bra samarbete med våra kunder. Vi vill passa på att tacka alla våra beta och pilotkunder som hjälpte oss att utveckla Thrive. Stort tack!

Utöver samarbeten med kunder, leverantörer och samarbetspartner har vi även haft en stabil, energigivande och idérik styrelseordförande i TENTIO´s styrelse, Anders Hjorth. Under året har TENTIO satsat ordentligt på vår nya tjänst Thrive och vi har gjort saker som är helt nya för oss. Det har därför varit viktigt med en ordförande som har erfarenhet och engagemang till att hjälpa TENTIO framåt för att uppnå sina mål. Tack för ett fantastiskt år Anders!

Vi på TENTIO hjälper företag att ta hand om sin viktigast resurs, sin personal. Därför har det varit extra viktigt för oss i år att ta hand om våra egna medarbetare. Vi har under året haft flera företagsträffar och konferenser där vi tillsammans har gett varandra energi och skapat motivation för det som komma skall.

Vill du vara en del av oss eller samarbeta med oss, kontakta oss på info@tentio.se.

/Josefine Jensen

Läs alla inlägg här:
TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!
TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!
TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!
TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive
TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

 

Expolre tags