TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 1 year ago • Approximate 2 minutes

TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive

Uppmärksamhet, att synas! Det är en viktig del när man lanserar en ny tjänst. 2017 har varit ett fantastiskt år för TENTIO och Thrive! Vi har uppmärksammats i fem olika tidningar varav tre nationella. Under 2017 har vi och Thrive uppmärksammat i Chefs tidningen, Svenska Dagbladet, Prevents tidning Arbetsliv, Eskilstuna Kurirens tidning Affärsliv och Västerås tidning Business. Vem kunde tro det?

Att synas i tre nationella tidningar och två regionala har betytt mycket för oss på TENTIO. Inte bara publiciteten och nya kunder som det ger, utan även att det visar att det inte bara är vi som anser att det är viktigt med vår tjänst utan att fler gör det. Vi fick en bra bekräftelse på att vi är på rätt spår.

Alla produkter och tjänster behöver utvecklas och det är något som vi ständigt arbetar med. Thrive är inget undantag, vi behöver alltid hitta nya lösningar och idéer för att skapa den bästa tjänsten för våra kunder. Strax innan sommaren uppdaterades Thrive med en ny feature. Från och med i maj kan kunderna välja att svara en gång i veckan eller varannan vecka på frågorna i Thrive. Men den stora uppdateringen av Thrive, nästan större än första versionen, lanserades efter sommaren i oktober.

Det var den nya hierarki featuren som innebar att med ett knapptryck kan en chef med flera team/avdelningar eller en VD snabbt se hur hela företagets arbetsmiljö ser ut. Företagen har i och med den nya versionen även möjlighet att filtrera information i Thrive för att se hur arbetsmiljön ser ut för exempelvis en specifik yrkesgrupp, region eller annan valfri kategorisering.

Vårt mål med Thrive har alltid varit att det ska vara enkelt! Det ska inte ta lång tid eller vara krångligt att använda Thrive för medarbetarna eller för cheferna. Det ska vara enkelt att använda och förstå. Några kommentarer vi har fått från våra kunder under året har varit att Thrive är just det, enkelt att använda men även att stöttningen från TENTIO´s coacher har varit av stor betydelse.

Under fyra inlägg har jag skrivit om dom viktigaste händelserna under TENTIO´s år 2017. I nästa inlägg kommer jag att blicka framåt och berätta mer om vad som står på tur.

/ Josefine Jensen


Läs tidigare inlägg här:
TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!
TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!
TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!
TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive
TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

Expolre tags