TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter! | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 12 months ago • Approximate 2 minutes

TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

2018! Ett helt nytt år med helt nya möjligheter. Under fyra blogginlägg har jag beskrivit TENTIO´s viktigaste höjdpunkter under 2017. Men vad kommer att hända under det nya året 2018?

Jo, det kommer att bli ett spännande år! Vi kommer att börja året med att förbereda inför en ny lansering som kommer att äga rum under våren. Då tar vi ytterligare ett steg framåt för att hjälpa företag och team att arbeta med att skapa en hållbar arbetsmiljö där medarbetare kan presterar. Vi hoppas att du och ditt företag vill vara en del av det.

Under februari kommer vi även att välkomna en ny medarbetare på TENTIO, mer information om den nya medarbetaren kommer ske på Facebook och bloggen.

Den 9/2 kommer vi på TENTIO att delta på HR-dagen i Västerås på Elite stadshotell. Vill du veta mer om oss eller träffa oss är det ett bra tillfälle. Anmälning sker här och det är kostnadsfritt för alla deltagare.

Under våren kommer även stora och roliga förändringar ske på TENTIO, det är tyvärr inget vi kan berätta mer om idag men så fort allt är klart kommer vi att kunna informera om hur det kommer påverka vår verksamhet.

Eftersom TENTIO är i en expanderingsfas så kommer en viktig del vara att få in nya medarbetare till TENTIO. Är du en person som vill arbeta med oss eller känner du någon som skulle passa att arbeta med oss, som utvecklare, projektledare eller coach så kontakta oss eller skicka ditt CV till info@tentio.se.

Det kommer att bli ett spännande år med många möjligheter, vill du vara en del av resan som kund eller leverantör så kontakta oss!

/ Josefine Jensen

Läs tidigare inlägg här:
TENTIO 2017 Del 1(5) – Ny medarbetare och energigivande konferens!
TENTIO 2017 Del 2(5) – Fullsatt lansering av Thrive med Carolina Klüft!
TENTIO 2017 Del 3(5) – Samarbeten under året!
TENTIO 2017 Del 4(5) – Uppmärksamhet och viktig release i Thrive
TENTIO 2017 Del 5(5) – Nytt år, nya möjligheter!

Expolre tags