4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 4(4) | TENTIO
Daniel Mansour Daniel Mansour
Published 10 months ago • Approximate 2 minutes

4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 4(4)

Nu har vi kommit till mitt fjärde och sista inlägg. För mig där det inte faller naturligt att trycka ut visdomsord på hemsidor och sociala medier, ska jag helt ärligt erkänna att det har varit lite av en utmaning. Vissa av er kanske känner igen er?

Eftersom jag bara kan skriva om saker som inspirerar mig, faller jag ofta tillbaka på samma teman. I mitt första inlägg så lyfte jag (eller rättare sagt Simon Sinek) fram vikten av att fokusera på varför och inte vad du erbjuder.

En ikon som kanske inte är direkt förknippat med hållbart ledarskap, men som kanske ändå är den person i världen som personifierar vikten av leda och leva efter sitt varför, är Steve Jobs.

Just när han åter är tillbaka i rollen som VD för Apple, så håller han ett mytomspunnet tal riktat direkt till sina medarbetare. Inte ett enda ord om vad Apple ska göra, hur dom är bättre än Microsoft eller något annat företag. Hela talet kretsar kring ett enda ord, varför! Att han riktar sig direkt till sina medarbetare och att det upplevs som att det kommer direkt från hjärtat visar på att den interna kommunikationen är minst lika viktig som den externa.

/Daniel Mansour

Läs alla delar i bloggserien här:
4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 1(4)
4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 2(4)
4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 3(4)
4 skäl varför ett hållbart förhållningssätt är ett måste för dig som ledare idag! 4(4)

Expolre tags