Ny på TENTIO! | TENTIO
Susanne Hellberg Susanne Hellberg
Published 1 year ago • Approximate 1 minute

Ny på TENTIO!

Susanne Hellberg heter jag och är sen en månad tillbaka nytillskottet på TENTIO.

Med stor glädje och tacksamhet kommer jag att få vara en del av TENTIO`s verksamhet och av tjänsten Thrive, som jag blev mycket intresserad av när jag fick det presenterat för mig. Som coach få vara en del av och göra skillnad för andra och bidra med en bättre arbetsmiljö ser jag fram emot. Jag brinner för att se andra växa och utvecklas till nästa önskade nivå. Att få möta chefer ute i verkligheten och tillsammans skapa hållbara och högpresterande team ser jag med värme fram emot.

Jag kommer närmast som coach från en organisation där jag har coachat och utbildat. Hos TENTIO kommer jag att även utveckla tjänsten Thrive och skapa nätverk så att vi kan växa tillsammans.

Vill du komma i kontakt med mig eller veta mer om coachning? Kontakta mig på susanne.hellberg@tentio.se.

/Susanne Hellberg, ny coach på TENTIO

Expolre tags