Sörmlandsfonden och Hjalmarssons fastigheter investerar i TENTIO och Thrive! | TENTIO
admin
Published 1 year ago • Approximate 1 minute

Sörmlandsfonden och Hjalmarssons fastigheter investerar i TENTIO och Thrive!

Vi på TENTIO är glada att meddela att Sörmlandsfonden och Hjalmarssons fastigheter har valt att investera i TENTIO och i vår tjänst Thrive.

Den viktigaste framgångsfaktorn för vilket företag som helst är engagerade och motiverade medarbetare. Vi vet att en god arbetsmiljö leder till ökat engagemang och i förlängningen ökad produktivitet, en win-win för alla parter helt enkelt. Vi ser den här investeringen som ett kvitto på att vi är på rätt väg och att vår satsning möter ett viktigt behov på marknaden och i samhället i stort. Den här investeringen bidrar till att skapa förutsättningarna för att lyfta Thrive till nästa nivå och verkligen bli den naturliga partnern för hållbart högpresterande företag i hela Sverige, säger Daniel Mansour, VD TENTIO.

Thrive lanserades den 26 januari 2017 med ett stort event på Munktell Science Park i Eskilstuna där bland annat Carolina Klüft föreläste. Under 2017 har Thrive utvecklats och alltfler kunder använder idag tjänsten.

Vi tror på att genom ständig utveckling av dina medarbetare, ditt team och ditt erbjudande, skapas förutsättningarna för en hållbar högpresterande arbetsmiljö. Ständig utveckling realiseras genom att systematiskt undersöka, identifiera, åtgärda och följa upp. Vårt uppdrag är därför att göra ständig utveckling enkelt!

Thrive™ är lösningen för en hållbar arbetsmiljö och team i världsklass!

 

 

Se tentio.se och thriveapp.biz för mer information om TENTIO och Thrive.
Se www.sormlandsfonden.se för mer information om Sörmlandsfonden.

Expolre tags