Affärsdriven projektledare och ledarskapsutvecklare | TENTIO
admin
Published 12 months ago • Approximate 3 minutes

Affärsdriven projektledare och ledarskapsutvecklare

Plats: Mälardalen
Start: Från oktober

Välkommen till ett företag som gör skillnad på allvar!
TENTIO är den naturliga partnern för hållbart högpresterande team, företag och organisationer. Det som driver oss att arbeta på TENTIO är att vi vill se andra lyckas och göra kunden till hjälte. Vi sätter människan i centrum och som mål att ge maximalt värde till kunden. Vi är en långsiktigt god partner för att utveckla kundens egna resurser på ett hållbart sätt.

Vad vi gör?
TENTIO hjälper företag med affärs-, verksamhets- och ledarskapsutveckling. Genom olika ledningskonsulttjänster och smarta lösningar som exempelvis Thrive, stöttar vi våra kunder att utveckla sin verksamhet och sin affär, genom sina medarbetare.

Frihet under eget ansvar!
Nu är vi på jakt efter en förstärkning till vårt team! Vi letar efter dig som har några års erfarenhet i en chefsroll, har praktiska erfarenheter av att få verksamheter och människor att utvecklas samt en omättlig vilja att se andra lyckas! Du känner dig trygg med att ha förväntningar på prestation och är resultatorienterad. Du är van att jobba med olika människor, företag och branscher och är prestigelös i ditt ledarskap.

Du har framgångsrikt lett såväl mindre som större IT- och/eller verksamhetsrelaterade projekt och har erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor. Du präglas av starka ledaregenskaper och har god förmåga att kommunicera både uppåt och nedåt i organisationen. Är du certifierad projektledare? Är det meriterande men inte ett krav.

Ditt intresse för att leda och utveckla andra människor har lett till att du har kompetensutvecklat dig inom området och vi ser helst att du har en ICF-certifiering som professionell coach.

Vi förväntar oss att du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vilka är vi?
Du kommer till ett dedikerat team fast besluten att göra skillnad! Frihet under eget ansvar är centralt hos oss och du kommer ha stora möjligheter att kunna påverka vad du vill jobba med, hur stort ansvar du vill ta och din ersättningsnivå.

Vad kommer du göra?
Din roll kommer, i egenskap av konsult, att delas mellan att leda verksamhets- och/eller IT-projekt och bemanna rollen som coach för vår tjänst Thrive. I rollen som coach kommer du hjälpa chefer att utveckla sin verksamhet genom att skapa en hållbar arbetsmiljö med engagerande medarbetare. Fördelningen mellan rollerna som konsult och coach kommer vara i enlighet med efterfrågan men inledningsvis 75% konsult och 25% coach.

Tveka inte att ansöka idag ifall du känner att rollen är som skräddarsydd för dig. Vi tar emot ansökningar löpande.
Maila oss med bifogat CV till josefine.jensen@tentio.se
För eventuella frågor maila gärna till daniel.mansour@tentio.se

Expolre tags