Jobbannons: Affärsdriven projektledare – digitalisering | TENTIO
admin
Published 10 months ago • Approximate 2 minutes

Jobbannons: Affärsdriven projektledare – digitalisering

Plats: Mälardalen
Start: Från november. Tillsättning sker löpande.

Välkommen till ett företag som gör skillnad på allvar!
TENTIO är den naturliga partnern för hållbart högpresterande team, företag och organisationer. Det som driver oss att arbeta på TENTIO är att vi vill se andra lyckas och göra kunden till hjälte. Vi sätter människan i centrum och som mål att ge maximalt värde till kunden. Vi är en långsiktigt god partner för att utveckla kundens egna resurser på ett hållbart sätt.

Vilka är vi?
Du kommer till ett dedikerat team fast besluten att göra skillnad! Frihet under eget ansvar är centralt hos oss och du kommer ha stora möjligheter att påverka vad du vill jobba med, hur stort ansvar du vill ta och din ersättningsnivå.

Vad vi gör?
TENTIO hjälper företag med affärs, verksamhets och ledarskapsutveckling. Genom olika ledningskonsulttjänster och smarta lösningar som exempelvis Thrive, stöttar vi våra kunder att utveckla sin verksamhet och sin affär, genom sina medarbetare.

Vem är du?
Nu är vi på jakt efter en förstärkning till vårt team. Vi letar efter dig som har ett renommé av att få verksamheter och människor att utvecklas och en omättlig vilja att se andra lyckas! Du känner dig trygg med att ha förväntningar på prestation och är resultatorienterad. Du är en van att jobba med olika människor, företag och branscher och är prestigelös i ditt ledarskap.

Du har framgångsrikt lett såväl mindre som större digitaliseringsprojekt, i form av interna digitala verksamhetsutvecklingsprojekt eller utveckling av nya digitala tjänster. Har du erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor är det meriterande.

Vi förväntar oss att du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du förstår vikten av att stänga kunskapsgap och känner dig trygg med att inte veta slutmålet på en gång. Du behärskar därför agila metoder för att hjälpa dig och ditt team mot målet.

Du präglas av starka ledaregenskaper och din goda förmåga att kommunicera både till ditt projektteam som styrgrupper. Är du certifierad projektledare är det meriterande men inte ett skallkrav.

Vad kommer du göra?
I rollen som affärsdriven projektledare kommer du bemanna uppdrag i Mälardalsregionen, Uppland och Sörmland. Uppdragen kan innebära resor på upp till ca 1 timme till kund.

Tveka inte att ansöka idag ifall du känner att rollen är som skräddarsydd för dig. Vi tar emot ansökningar löpande.

Maila oss med bifogat CV till josefine.jensen@tentio.se
För eventuella frågor maila gärna till daniel.mansour@tentio.se

Expolre tags