Vilka är vi på TENTIO? Del 2(4) | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 5 months ago • Approximate 2 minutes

Vilka är vi på TENTIO? Del 2(4)

Denna vecka kommer jag att berätta mer om vår kollega Ines Basta. Ines började hos oss i våras och har från första start bidragit med mycket energi och inspiration. Ines är certifierad ICF coach och brukar alltid på våra möten göra en mind map över problem och de uppgifter vi står inför. Ännu en sak som Ines gör när vi har ett kritiskt problem är att hon talar med sin ”wizard voice” för att lugna ner oss och skapa en bra utgångspunkt. En sådan liten detalj hjälper otroligt mycket, testa du också att prata med en lugn och mörkare röst för att hantera en jobbig situation.

Ines kommer från Kroatien och har bott i Sverige i cirka ett år. Det har gjort att vi på TENTIO har fått damma av vår engelska samtidigt som Ines har fått lära sig svenska av oss.

Här kommer lite mer information om Ines från Ines själv.

Vad gör du på TENTIO?
– In TENTIO I have possibilities to connect my two passions – personal development and IT. To put it in more simple words, I work as a business coach but also as IT business consultant – which makes my job very exciting.

Varför började du arbeta med TENTIO?
– First, I really liked what I could find on web and social media. Then I got an opportunity to talk with Daniel, company’s CEO and learn much more about vision and mission of the company. After that I was sure I would like to start working there. Luckily Daniel thought the same.

Vad drivs du av?
– I love to help people to feel better, learn more and reach new horizons using their own resources.

Vilka är dina styrkor enligt Strengthfinder?
– Input, Learner, Positivity, Futuristic & Empathy

Vad gillar du att göra på fritiden?
– I like music very much so I attend many concerts (just came home from jazz gig), reading inspiring books, long walks or slow runs in the nature, knitting and crocheting, playing games. All of these is much more funny if I am surrounded by my family and friends (even reading is cooler when you read the same book with your partner, which we do 😃)

Vad är det bästa med dina kollegor?
– The absolutely best part is that I consider them my friends and have great trust in them. And we have so much fun together!

Det här var lite mer information om Ines på TENTIO. Nästa vecka kommer jag att berätta lite mer om mig själv. Ha en fortsatt bra vecka!

/ Josefine Jensen, TENTIO

Läs hela serien här:
Vilka är vi på TENTIO? Del 1(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 2(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 3(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 4(4)

 

Expolre tags