Vilka är vi på TENTIO? Del 3(4) | TENTIO
Josefine Jensen Josefine Jensen
Published 8 months ago • Approximate 2 minutes

Vilka är vi på TENTIO? Del 3(4)

Idag ska jag berätta mer om mig själv. Jag började på TENTIO i maj 2016 efter min företrädare Jonna Stålberg. Jag hade tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen och dagligvaruhandeln så att börja i ett konsultföretag som var på väg att växa var väldigt intressant och nytt för mig.

Jag är den på TENTIO som gillar att komma framåt och älskar struktur och deadlines. Här kommer mina svar på frågorna som jag även har ställt till resten av TENTIO.

Vad gör du på TENTIO?
– Jag är TENTIO:s spindel i nätet. Jag arbetar med administration, kommunikation, våra kunder och med våra tjänster. Jag finns här för mina kollegor och för våra kunder. Min arbetsdag ser olika ut från dag till dag och mina arbetsuppgifter är varierande. Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa andra och jag får ha kontakten med våra kunder.

Varför började du arbeta med TENTIO?
– Jag började arbeta hos TENTIO för att mina förra kollega Lena Roos arbetade här. Jag blev snabbt intresserad av TENTIO:s vision och mål med företaget och blev engagerad i den resan TENTIO skulle göra. Thrive var bara en idé när jag började och det var en tjänst som jag blev intresserad av och trodde på. Jag ville vara med på resan att skapa Thrive och hjälpa företag att skapa hållbara team där medarbetarna känner engagemang.

Vad drivs du av?
– Jag drivs av att hitta nya lösningar och av att hjälpa andra.

Vilka är dina styrkor enligt Strengthfinder?
– Discipline, Empathy, Achiever, Harmony & Learner

Vad gillar du att göra på fritiden?
– På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner och går gärna en golfrunda. Jag får även energi av att vara själv, så jag kan även sitta och pussla och sticka för att få återhämtning.

Vad är det bästa med dina kollegor?
– Det bästa med mina kollegor är energin och stöttningen. Alla finns där för varandra och hjälper varandra om det behövs. Vi har alla olika styrkor och erfarenheter som gör att det är lärorikt och roligt att jobba tillsammans.

Nästa vecka kommer jag att berätta om vårt senaste tillskott, Ramona Balsner. Passa på och njut av solen som ska komma i veckan!

/ Josefine Jensen, TENTIO

Läs hela serien här:
Vilka är vi på TENTIO? Del 1(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 2(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 3(4)
Vilka är vi på TENTIO? Del 4(4)

Expolre tags