Det som inte dödar, härdar… | TENTIO
Daniel Mansour Daniel Mansour
Published 6 months ago • Approximate 3 minutes

Det som inte dödar, härdar…

Det är nu eller aldrig! Det var i alla fall känslan i början av året. Vi har under de senaste två åren lagt det mesta av vårt fokus på att utveckla en lösning för att bidra till en mer hållbar arbetsmiljö. Genom Thrive vill vi göra det enkelt för företag att säkra förutsättningarna för en god arbetsmiljö.

Året innan hade vår tjänst resulterat i fina artiklar i några av de största svenska tidningarna och 2018 startade med att vi fick förtroende från externa investerare som gick in som delägare. Känslan var att nu är det bara upp till oss. Nu kör vi!!

Tre månader senare så är vi ett par veckor från att behöva lägga ner. Orsakerna var flera, men det var framförallt ett mail en måndag morgon 8.42 som var droppen. En affär som vi trodde var i hamn, hade gått i stöpet. Än en gång får man lära sig den hårda vägen att våga satsa inte är som att spela spel och man trycker reset. Det är i högsta grad verkligt och påverkar verkliga människor. Hur tusan reser vi oss ur det här? Jag väntar dessutom mitt andra barn och är mitt uppe i en husförsäljning. Är det värt det??

Då gör vi som vi alltid har gjort på TENTIO!

Vi bryter ihop för en kort stund, reflekterar över läget, fokuserar på här och nu och kommer igen! Vi ställer oss på nytt frågan varför vi överhuvudtaget finns och vad är det för problem vi vill lösa? Vad betyder egentligen ”Vi gör ständig utveckling enkelt!”? Behövs vi? Svaret är ett glasklart JA!

Vi snabbspolar fram till december och vi har vänt den värsta krisen som vi någonsin haft till några av de bästa månaderna vi någonsin haft. Vi har tecknat nya samarbetsavtal, vi har förstärkt vårt team och vi har skapat ett helt nytt nätverk för professionella coacher där vi kommer hjälpa dom att bygga deras verksamhet med hjälp av Thrive och en massa mer. Dessutom så kommer Thrive efter årsskiftet även att finnas utanför Sveriges gränser. Superkul tycker vi!

Det kanske ligger en viss sanning i ordspråket ”Det finns inget ont som inte för något gott med sig”. Vi går nu in i 2019 med stor ödmjukhet, optimism och efter lite välbehövlig julledighet även en massa energi!

Vi känner oss stärkta av att vi återfunnit vår identitet och vi kommer fortsätta hjälpa er med konsulttjänster och lösningar för att göra en hållbar utveckling enkelt.

Vi vill tacka alla er som varit med på resan hittills och er som vi ännu inte lärt känna men kommer lära känna under nästa år en riktigt god och oförglömlig jul och gott nytt år!

Daniel Mansour
VD TENTIO

Expolre tags