Vision 2019 – Skapa goda vanor och sänka hinder | TENTIO
Ramona Balsner Ramona Balsner
Published 5 months ago • Approximate 2 minutes

Vision 2019 – Skapa goda vanor och sänka hinder

Skapa goda vanor kring dina förändringar så att du närmar dig dem med ett litet steg varje dag. Använd olika verktyg för att visualisera dina framsteg. Du kan skapa en visionboard med bilder och citat som symboliserar dina ledstjärnor och drömmar. Gör den i OneNote eller klipp och klistra från tidningar. Sätt upp den på väggen på jobbet eller hemma så påminns du varje dag om din väg framåt. Se allt du åstadkommit och se fram emot nya upplevelser. Det kan vara så att drömmar slår in när du skriver och pratar om dem!

Reflektera mera, kanske i en dagbok på jobbet eller i OneNote. Välj dina tankar, välj att tänka tacksamt och positivt. När du väljer goda tankar kan det förändra hela ditt liv. Lyft fram det som är bra så kommer det att växa. Sprid positiva vibbar till din omgivning så kommer nya möjligheter att uppenbara sig! Fira dina framgångar!

Hinder kan lätt uppstå längs vägen så var beredd på att sänka dem. Motivationen brukar gå i vågor så att gamla vanor lätt tar över. Vet dina närmaste om dina drömmar? Berätta för dem så att de kan stötta och utmana dig på ett bra sätt. Lägg din energi där den gör störst nytta för dina drömmar. Välj in saker i ditt liv av lust och välj bort det som du inte vill ha. Lita till din magkänsla och intuition av vad just du behöver. Rensa bort måsten så gott det går och välj istället att göra saker för att du vill.

Återhämtning är en viktig nyckel för vår kropp och knopp. När det är högt tempo är det extra viktigt att ladda batterierna med någon sorts vila som ger ny energi. Det kan vara att springa, läsa, dansa eller virka. Låt tankarna få fritt utrymme så landar snart pusselbitar på plats i problem du försöker lösa.

TENTIO kan hjälpa dig eller ditt team med Coaching for Exellence.

I nästa veckas blogginlägg får du tips om hur du sätter mål och njuter av resan mot dina drömmar.

/Ramona Balsner – Inspiratör, coach och projektledare.

Läs hela serien här:
Vision 2019 – Din stjärna lyser så klart
Vision 2019 – Balans i livet
Vision 2019 – Skapa goda vanor och sänka hinder
Vision 2019 – Njut av resan

Expolre tags