Ensam är starkast! | TENTIO
Daniel Mansour Daniel Mansour
Published 7 months ago • Approximate 1 minute

Ensam är starkast!

Det hade kunnat vara pitchen om vi på fullaste allvar trodde att endast vi kan göra skillnad. Men det tror vi inte.

Vi tror på samarbete mellan människor som delar visionen om ett hållbart högpresterande samhälle. Vi tror på samarbete där var och en får möjlighet att fokusera på sina styrkor och där man kompletterar varandra. Vi tror på samarbete för att hjälpa varandra nå sina mål. Vi tror på samarbete mellan människor som vill göra skillnad på riktigt. Därför startade vi Thrive Network!

Den 20:e December såg Thrive Network på allvar ljuset för första gången. Då träffades vi tillsammans med våra första partners och hade grymt bra diskussioner om förväntningar och vad ville uppnå med nätverket. I topp hamnade just ambitionen att göra skillnad på riktigt och jag kan lova er att när vi lämnade varandra var det ingen som tvekade att vi alla menade allvar.

Thrive Network riktar sig till dig som ensam företagare eller organisationer och som tillhandahåller professionella coaching tjänster. Nätverket erbjuder möjligheten till ytterligare verktyg i sin verktygslåda för att hjälpa företag och organisationer att utveckla sin verksamhet.

Under februari månad kommer ni få lära känna våra första fantastiska partners lite närmare och deras syn på Thrive Network.

Ett första steg på en lång spännande resa. Resfebern är maxad!

/ Daniel Mansour, VD TENTIO

Expolre tags