”Människan är fantastisk”! | TENTIO
admin
Published 5 months ago • Approximate 2 minutes

”Människan är fantastisk”!

”Människan är fantastisk”, hörde jag en kiropraktor säga. Han älskade verkligen varenda liten benknota i vår fysiska kropp.

Jag håller med! Människan ÄR en fantastisk varelse. Benknotorna är en sak men det mentala är ännu mer spännande!

När vi mår som bäst har vi flow, vi är fulla av go energi och vi har en härlig känsla i magen. Trots detta är det många som inte mår som bäst, inte har samma flow och har inkräktare av energitjuvar.

I mitt arbete som livs- och karriärcoach brinner jag för att hjälpa individer att må som bäst och att ha en hälsosam tillvaro. Detta gäller både chefer, medarbetare och privatpersoner.

Det är ett hedersuppdrag att få jobba med hälsofrämjande ledarskap och hälsofrämjande medarbetarskap!

Att arbeta hälsofrämjande börjar med självinsikt. Självinsikt handlar om att vara en person som är medveten om sina brister och tillgångar, att vara en person som vet hur man själv fungerar, som kan ta ansvar för det och som kan se hur ens beteende påverkar omgivningen.

I mötet med mina kunder dyker dagligen ordet ”självinsikt” upp. Hur mycket självinsikt vi än tror oss ha, så när vi tar reda på det på riktigt, så inser vi hur lite koll vi egentligen har. Att jobba med sin självinsikt gör att man också ökar sitt självförtroende och sin självkänsla och inser att ”jag är bra som jag är”!

När jag blev tillfrågad att få vara en av coacherna hos TENTIO för att jobba med verktyget Thrive så insåg jag att jag kunde få vara med och bidra ännu mer för att hjälpa företag att ha en hälsosam arbetsplats. Jag tackade ja direkt! Här får jag också möjligheten att vara med i ett nätverk med andra coacher och utveckla ett samarbete där vi jobbar mot samma mål! Härligt!

Thrive är ett digitalt verktyg som hjälper små och stora företag att skapa högpresterande team och företag som samtidigt har en hållbar psykosocial arbetsmiljö.

Thrive undersöker, identifierar, åtgärdar och utvärderar på ett enkelt sätt.

Kan man göra detta själv på företaget? Absolut! Det bästa resultat får du dock genom att använda oss som coacher och vi vill verkligen hjälpa ditt företag att få ut det bästa möjliga för att skapa hållbara och högpresterande team!

Vill du veta mer om mig?
Kontakta mig på info@halsoklivet.se eller hitta mig på Linkedin.

Varmt välkommen!
Anette Kumlin Jonsson
Coach Thrive Network

Expolre tags