Jag är på, är du? | TENTIO
admin
Published 3 months ago • Approximate 2 minutes

Jag är på, är du?

Prestera hållbart, är det inte det vi alla behöver?

Efter mer än sju år i IT-branschen, framförallt på affärssidan men även som konsult, förstår jag vikten av att vi presterar och presterar på ett hållbart sätt.

Profit, People, Planet – alla behövs för att vi ska kunna skapa ett hållbart företagande.

Att ett företag behöver vara lönsamt för att överleva, det säger sig själv. Men det räcker inte. Mår inte vi själva bra, så presterar vi inte bara sämre, det kan i förlängningen betyda att vi mår så dåligt att vi behöver sjukskriva oss.

Och inte kan någon ha undgått de utmaningar vi har med vår planet och vårt klimat? Arbetar vi inte hållbart ur miljösynpunkt har vi ingen planet kvar att driva företag på.

Allt högre krav ställs på hållbart företagande, från myndigheter men även från den nya generationen arbetstagare. Och visst är det fantastiskt bra, men kanske inte alltid så lätt att leva upp till?

Vi på TENTIO hjälper ditt företag att prestera hållbart. Med vår lösning, Thrive, hjälper vi er att, på ett systematiskt sätt, mäta, analysera, agera och utvärdera ert sätt att arbeta. Psykosocial arbetsmiljö ligger oss särskilt varmt om hjärtat men vårt verktyg går att applicera på alla typer av områden och processer. Våra grymma coacher stöttar er i att agera utifrån resultaten.

TENTIO erbjuder även konsulter som hjälper er att prestera hållbart. Vi har bland annat kompetens inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning.

Till det erbjuder vi dessutom workshops och kurser inom exempelvis Work Life Balance.

TENTIOs erbjudande i kombination med de fantastiska människorna som arbetar här fick mig att ta steget att anta rollen som Head of Sales & Customer Relations hos TENTIO.

Delar du min och TENTIOs vision om en värld med hållbart presterande företag? Är du intresserad av att veta mer om Thrive och våra coacher och konsulter. Eller vill du bli en av oss?
Kontakta mig: martina.oppstedt@tentio.se, +46 73 595 29 95

/ Martina Oppstedt

Expolre tags